Pugiliștii de la ACS Nada Florilor Fălticeni au obținut două medalii la “Centura Transilvaniei”Sport

Pugiliștii de la ACS Nada Florilor Fălticeni au obținut două medalii la “Centura Transilvaniei”

       Accesări: 368

Secția de box ACS “Nada Florilor” din Fălticeni a participat cu 3 pugiliști la Turneul Internațional “Centura Transilvaniei”, o competiție de tradiție organizată la Cluj-Napoca.

În cele două zile ale evenimentului, 15-16 noiembrie, au urcat în ring peste 100 de pugiliști, de la 30 de cluburi din România, Ungaria din Serbia.

Sportivii pregătiți de antrenorul Gheorghe Butnaru au boxat la trei categorii de greutate: 50 kg. cadeți – Mușet Edi,  57 kg. cadeți – Roman Roberto,  57 kg. juniori – Găină Sebi.

Mușet Edi a pierzand la puncte finala disputată în fața sătmăreanului Molnar Attila.

Roman Roberto l-a înfruntat pe campionul național Cosmin Gârleanu, de la CS Hunedoara.

Roberto a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, fiind egalul campionului, la decizie fiind preferat Gârleanul.

Sebi Găină a câștigat detașat primul meci al categoriei, apoi l-a întâlnit în finală pe campionul național Andrei Găvaie (Comtech Slatina). Experiența și-a spus cuvântul iar campionul național s-a impus la puncte.

“Am boxat cu sportivi puternici. A fost un test util, am învățat din aceste meciuri că trebuie să muncim mai mult și să avem ambiție mai mare pentru a realiza rezultate bune. Cu toate acestea, am reușit să cucerim două locuri doi, prin Mușet și Găină”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Butnaru.

Participarea clubului din Fălticeni la acest turneu a fost posibilă datorită sprijinului primit din partea firmei de transport Romfour.

ȘTIRI