Pugiliștii de la ACS Nada Florilor Fălticeni au obținut două medalii la “Centura Transilvaniei”Sport

Pugiliștii de la ACS Nada Florilor Fălticeni au obținut două medalii la “Centura Transilvaniei”

Secția de box ACS “Nada Florilor” din Fălticeni a participat cu 3 pugiliști la Turneul Internațional “Centura Transilvaniei”, o competiție de tradiție organizată la Cluj-Napoca.

În cele două zile ale evenimentului, 15-16 noiembrie, au urcat în ring peste 100 de pugiliști, de la 30 de cluburi din România, Ungaria din Serbia.

Sportivii pregătiți de antrenorul Gheorghe Butnaru au boxat la trei categorii de greutate: 50 kg. cadeți – Mușet Edi,  57 kg. cadeți – Roman Roberto,  57 kg. juniori – Găină Sebi.

Mușet Edi a pierzand la puncte finala disputată în fața sătmăreanului Molnar Attila.

Roman Roberto l-a înfruntat pe campionul național Cosmin Gârleanu, de la CS Hunedoara.

Roberto a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, fiind egalul campionului, la decizie fiind preferat Gârleanul.

Sebi Găină a câștigat detașat primul meci al categoriei, apoi l-a întâlnit în finală pe campionul național Andrei Găvaie (Comtech Slatina). Experiența și-a spus cuvântul iar campionul național s-a impus la puncte.

“Am boxat cu sportivi puternici. A fost un test util, am învățat din aceste meciuri că trebuie să muncim mai mult și să avem ambiție mai mare pentru a realiza rezultate bune. Cu toate acestea, am reușit să cucerim două locuri doi, prin Mușet și Găină”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Butnaru.

Participarea clubului din Fălticeni la acest turneu a fost posibilă datorită sprijinului primit din partea firmei de transport Romfour.

Facebook Comments

ȘTIRI