Prins în flagrant de polițiști. Un tânăr din Râșca circula cu 110 km/h prin Fălticeni. Acesta era sub influența alcooluluiLocal

Prins în flagrant de polițiști. Un tânăr din Râșca circula cu 110 km/h prin Fălticeni. Acesta era sub influența alcoolului

       Accesări: 1656

Inconștiență la volan. Un tănâr șofer s-a decis să se aventureze în traficul auto într-o manieră care atrage riscuri foarte mari. Foarte grăbit, dar și băut, șoferul a fost prins în flagrant, la miezul nopții, pe raza municipiului Fălticeni.

Sâmbătă, în jurul orei 00:40, echipajul Serviciului Rutier Suceava, l-a depistat în timp ce conducea cu viteză excesivă.

Șoferul, domiciliat în comuna Râșca, circula cu un Volkswagen Golf pe Strada Sucevei, fiin înregistrat de aparatul radar Trucam (pistol-radar) cu viteza de 110 km/h, limita pe acest sector de drum fiind de 50 km/h.

Polițiștii Serviciului Rutier au procedat la oprirea vehiculului, cu utilizarea semnalelor acustice și luminoase, la volan fiind un tânăr de 21 de ani.

La prezentarea documentelor, agenții au sesizat faptul că șoferul emana halenă alcoolică, acesta fiind testat cu etilometrul.

Aparatul indicase valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aer expirat.

Conform procedurilor în vigoare, polițiștii l-au condus pe șofer la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii a alcoolemiei.

Agenții au dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului” și s-au aplicat sancțiuni contravenționale pentru abaterile la regimul rutier.

ȘTIRI