Primăria Fălticeni distribuie produsele de igienă corporală destinate persoanelor defavorizateLocal

Primăria Fălticeni distribuie produsele de igienă corporală destinate persoanelor defavorizate

       Accesări: 826

Luni, 15 iunie 2020, Primăria Fălticeni, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a început distribuirea produselor de igienă corporală alocate beneficiarilor din Fălticeni, în cadrul programului Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD) 2019-2020.

Produsele se distribuie pentru beneficiarii de ajutor social și de alocație pentru susținerea familiei, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-15.00. Beneficiarii trebuie să prezinte actul de identitate.

Punctul de distribuţie a fost organizat în sediul fostei Judecătorii, spaţiu adiacent Primăriei Fălticeni.

În Fălticeni sunt circa 800 de beneficiari ai produselor de igienă corporală: 54 de beneficiari ai venitului minim garantat şi 740 de beneficiari de alocaţie pentru susţinerea familiei.

La nivel judeţean sunt 60922 de persoane care vor beneficia de pachete de igienă prin intermediul Guvernului României, sub coordonarea Instituției Prefectului – Județul Suceava.

Codrin Benta

Prefectura a anunţat că pachetele sunt destinate persoanelor din grupurile vulnerabile, venindu-se astfel în ajutorul acestora, în contextul pandemiei de Covid-19.

Momentan nu a fost anunţată o dată pentru distribuirea pachetelor cu produse alimentare către persoanele și familiile vulnerabile.

ȘTIRI