Premieră în zona Fălticeni. Duminică se deschide Piața Volantă din centrul comunei Vadu Moldovei. Producătorii locali expun roadele acestei toamneRural

Premieră în zona Fălticeni. Duminică se deschide Piața Volantă din centrul comunei Vadu Moldovei. Producătorii locali expun roadele acestei toamne

       Accesări: 7360

Idei bune prind contur spre final de toamnă. Primăria Comunei Vadu Moldovei organizează la jumătatea lunii noiembrie prima piață volantă din zona Fălticeni. Producătorii locali au fost invitați să etaleze roadele obținute din propriile culturi, din sere și livezi.

Legume, fructe, cereale, produse apicole și alte bunătăți vor fi expuse în piață volantă.

Cumpărătorii sunt așteptați duminica aceasta în centrul comunei, începând cu ora 12, când va fi deschis micul obor îmbelșugat de roade.

Piața volantă va fi organizată în curtea Primăriei Vadu Moldovei, dar și pe spațiile aflate în imediata apropiere.

„Mă bucură faptul că această idee și inițiativă are ecouri în rândul producătorilor locali. Vrem să dăm un semnal și să arătăm că facem tot posibilul. Este un început și sper să avem continuitate.”, ne-a declarat primarul Bogdan Amariei. „Așteptăm cumpărătorii în Piața Volantă. Sunt convins că va fi un succes!”

Codrin Benta

În viziunea autorităților locale, Piața Volantă va fi un câștig pentru toată lumea, atât pentru producători cât și pentru cumpărători.

Edilul mai spune că prin această inițiativă va lua pulsul adevărat al pieței.

De menționat și faptul că produsele autohtone vor putea fi cumpărate la prețuri atractive.

Bogdan Amariei vrea ca Piața Volantă să aibă continuitate, ceea ce înseamnă că în fiecare duminică localnicii și nu numai ei vor putea achiziționa bunătăți proaspete la prețuri avantajoase.

ȘTIRI