Pregătiri pentru Balul Bobocilor. Elevii colegiilor din Fălticeni își doresc seri memorabile. Ce artiști sunt invitațiEveniment

Pregătiri pentru Balul Bobocilor. Elevii colegiilor din Fălticeni își doresc seri memorabile. Ce artiști sunt invitați

       Accesări: 2372

Tinerii de liceu se pregătesc pentru bal. Este Balul Bobocilor, petrecerea de bun venit organizată pentru elevii care abia au pășit în viața de licean, un eveniment care necesită resurse, creativitate și imaginație. Organizatorii sunt elevii din anul terminal, cei care stabilesc tema fiecărei ediții.

Și profesorii sunt implicați.

Fiecare bal are și un coordonator și o echipă de cadre didactice care ajută la creionarea celor mai bune idei.

Elevii organizatori de cele trei colegii din municipiul Fălticeni vor ca evenimentele să fie seri de neuitat pentru boboci și invitați.

Perechile care participă în concurs pot câștiga unul din titlurile puse în joc, însă cele mai râvnite sunt titlurile „Doamna și Domnul Boboc”.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Fiecare pereche trece printr-o serie de probe, iar juriul este cel care decide cine vor fi câștigătorii.

Și pentru că este un bal în toată regula, intrarea este contracost și pe bază de invitație.

Cei care deschid seria balurilor sunt elevii Colegiului Național „Nicu Gane”. Evenimentul va avea loc pe 20 octombrie, după care urmează balul Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, ce se va desfășura pe 3 noiembrie. și cel de la Colegiul „Vasile Lovinescu”, pe 10 noiembrie.

Temele alese de organizatorii balurilor pentru ediția 2023 sunt „Ineffabile” (CNNG), și „Monochrome Glamour 1920” (CVL).

La finalul balului, urmează petrecerea. În cadrul acesteia are loc și un recital susținut de artistul sau formația preferată de liceeni. Anul acesta vor concerta Mario Fresh la petrecerea balului de la Colegiul Național „Nicu Gane” și Bvcovia la petrecerea balului de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”.

Organizatorii balului de la Colegiul „Vasile Lovinescu” nu au decis, deocamdată, ce solist va concerta la petrecere.

Ca punct comun, cele trei evenimente se vor desfășura la Centrul Cultural „G.V. Birlic”, fosta Casă de Cultură.

Evenimentele nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor. Oameni de bine din mediul privat, dar și autoritățile locale sprijină organizarea Balului Bobocilor.

Primăria Municipiului Fălticeni oferă anul acesta 21.000 de lei, câte 7.000 de lei pentru fiecare colegiu, de două ori mai mult decât în trecut, când aloca pentru fiecare eveniment câte 3.000 de lei.

Foto: Freepik

ȘTIRI