Accesări: 5707

„Vânătoarea” de șoferi certați cu legea continuă. Agenții Biroului Rutier Fălticeni au intensificat acțiunile care au ca scop prevenirea accidentelor pe drumurile cu trafic ridicat, mai ales că în ultima perioadă a crescut numărul de evenimentelor grave și foarte grave. Vitezomanii sunt din nou în atenția polițiștilor care încearcă să domolească măcar pentru 90 de zile elanul conducătorilor mult prea grăbiți.

Este și cazul unui șofer din județul Iași, care a fost surprins duminica trecută cu 162 de kilometri în localitatea Vadu Moldovei.

Polițiștii de la Rutieră spun că aceasta este cea mai ridicată viteză înregistrată pe raza unei localități din zona Fălticeni.

Conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, circula la volanul unui BMW X7 de ultimă generație, iar în zona restaurantului Canay viteza mașinii a fost înregistrată cu un radar de tip pistol.

La solicitarea acestora, șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere, deoarece nu-l avea asupra lui. Oamenii legii au aplicat procedura reținerii documentului în lipsă și l-au amendat pe vitezoman cu 870 de lei.

Pentru depășirea vitezei cu 102 km/h pe raza localității, ieșeanul a primit altă amendă în valoare de 2.900 de lei. Permisul i-a fost suspendat pentru trei luni.

În aceeași zi, polițiștii din Fălticeni au mai reținut alte șase permise depășirea limitei de viteze în localitate, iar de la începutul anului și până în prezent au reținut circa 400 de permise, cele mai multe pentru viteză excesivă.

ȘTIRI