Polițiștii au trimis în arest un șofer din Fălticeni. Bărbatul era băut. Un accident rutier l-a dat de golLocal

Polițiștii au trimis în arest un șofer din Fălticeni. Bărbatul era băut. Un accident rutier l-a dat de gol

       Accesări: 4122

Tot mai mulți șoferi sunt prinși băuți la volan. Majoritatea sunt depistați în acțiunile de prevenire ale polițiștilor, în timp ce alții sunt dați de gol în diverse situații, fie pentru că circulă în zig-zag sau în urma unui accident rutier. Este și cazul unui bărbat din Fălticeni care se afla sub influența alcoolui și care a fost „dat în vileag” de un alt participant la trafic.

Acesta din urmă, ce conducea un autoturism Hyundai, nu i-a acordat prioritate, lovind un autoturism Suzuki, la volanul căruia se afla șoferul care consumase alcool, și care din impact a intrat un alt autoturism staționat pe aceeași parte de drum, după care s-a răsturnat cu mașina pe șosea.

Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de 22 august, pe strada Pleșești Gane, din municipiul Fălticeni.

Doi bărbați au suferit leziuni ușoare, aceștia fiind transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Șoferii au fost testați cu etilotestul.

Codrin Benta

Aparatul a indicat valoarea de 1,12 mg/l în aerul pur expirat pentru șoferul mașinii Suzuki, în timp ce pentru șoferul mașinii Hyundai rezultatul a fost negativ.

După prelevarea probelor de sânge, s-a stabilit că nivelul alcoolemiei în sânge era de 2,19 g/l.

Polițiștii l-au reținut joi, 24 august, pe șoferul fălticenean, el fiind introdus pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

ȘTIRI