Polițiștii au reținut și trimis în arest încă un șofer. Un tânăr din comuna Hârtop conducea sub influența alcooluluiRural

Polițiștii au reținut și trimis în arest încă un șofer. Un tânăr din comuna Hârtop conducea sub influența alcoolului

       Accesări: 2110

Toleranță zero pentru șoferii care conduc sub influența alcoolului. Polițiștii au trimis un alt tânăr în arestul IPJ Suceava, după ce aceasta a fost depistat băut la volan. S-a întâmplat duminica trecută, în urma unii control de rutină desfășurat pe raza comunei Preutești.

În urma probatoriului administrat de polițiștii Postului de Poliție Hârtop, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, față de șoferul implicat s-a dispus prin ordonanță, reținerea pentru de 24 de ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Bărbatul, în vârstă de 28 ani, domiciliat în comuna Hârtop, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În dimineața zilei de 27 august, ora 04:05, agenții l-au depistat conducând autoturismul pe DJ 208 în satul Preutești, în urma testării cu aparatul etilometru rezultând alcoolemia de 1,03 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma analizei probelor de sânge a rezultat o alcoolemie de 2,17 %o g/l alcool pur în sânge (proba I), respectiv 1,98 %o g/l alcool pur în sânge (proba II).

Mahanu Design

Luni, 30 august, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă tânărul șofer din comuna Hârtop, reţinut pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”

ȘTIRI