Polițiștii anunță detaliile accidentului mortal de pe raza comunei Drăgușeni. Șoferul este cel care și-a pierdut viațaRural

Polițiștii anunță detaliile accidentului mortal de pe raza comunei Drăgușeni. Șoferul este cel care și-a pierdut viața

       Accesări: 3693

Tragediile se țin lanț pe DN2. Un bărbat și-a pierdut viața și un altul s-a rănit într-un cumplit accident rutier petrecut pe raza comunei Drăgușeni. Sâmbătă dimineața, în jurul orei 7, mașina în care se aflau aceștia s-a izbit în remorca unui autotren parcat în afara șoselei.

Impactul i-a fost fatal șoferului.

Bărbatul avea 39 de ani.

Domiciliat în comuna Păstrăveni, județul Neamț, șoferul conducea un autoturism Land Rover pe direcția Roman – Fălticeni.

Pe raza localității Drăgușeni, mașina acestuia a părăsit partea carosabilă, din motive încă necunoscute, autoturismul intrând în coliziune frontală cu remorca autotrenului parcat.

Echipaje ale pompierilor, paramedicilor SMURD, ambulanței și poliției rutiere au acționat la locul accidentului.

Traficul rutier s-a desfășurat normal.

Pe lângă decesul conducătorului auto, pasagerul în vârstă de 55 de ani s-a rănit, el fiind transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii desfășoară cercetări într-un dosar penal, pentru săvârşirea infracțiunilor de „ucidere din culpă”, și „vătămare corporală din culpă”.

De la începutul anului și până în prezent cinci persoane și-au pierdut viața, pe drumurile publice, din zona Fălticeni, în accidente rutiere.

ȘTIRI