Accesări: 2591

Probe încheiate, funcții rămase libere. Luna aceasta s-a terminat concursul pentru ocuparea posturilor de conducere vacante din școli. În zona Fălticeni au fost disponibile șase locuri, doar doi dintre candidați fiind declarați admiși.

În unitățile de învățământ unde locurile au rămas libere, au fost desemnate persoanele care să asigure interimatul în perioada următoare.

La școlile din Baia, Rădășeni și Fântâna Mare au numiți cei care ocupă temporar postul de director, iar la școala din Preutești a fost desemnată persoana pentru postul de director adjunct.

Cosmin Mercore, profesor de educație fizică și sport, este cel care a preluat funcția de director în această perioadă la Școala Gimnazială „Ion Lovinescu” din Rădășeni.

Tot ca director, interimar, este și Angelica Iftime la Școala Gimnazială „Învățător Vasile Hlihor” din Baia.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Ovidiu Niță, profesor de istorie, este persoana numită să desfășoare activitatea de directorat la Școala Gimnazială „Ion Muceleanu” din Fântâna Mare.

La Școala Gimnazială Preutești a fost desemnat ca director adjunct Neculai Șchiopoaia. El a ocupat în urmă cu câțiva ani, prin concurs, postul de director al aceleiași unități de învățământ.

Aceștia vor asigura interimatul până cel târziu pe 31 august 2023 sau până când Inspectoratul Școlar Județean Suceava va organiza un nou concurs pentru posturile de conducere rămase vacante.

În cadrul concursului desfășurat recent, posturile de director la școlile din Cornu Luncii și Găinești au fost ocupate de Maria Verdeș și Oana Șorodoc.

ȘTIRI