Accesări: 2564

Continuă să își ofere sprijinul în comunitate. Parohia „Adormirea Maicii Domnului” nu este doar un loc de rugăciune și liniște sufletească, ci și un lăcaș al faptelor bune. Nu doar la sărbători, ci și în zile obișnuite, oamenii acestei biserici și preotul lor organizează campanii umanitare pentru cei din Fălticeni.

Săptămâna trecută au fost desfășurate trei acțiuni caritabile pentru medici, familii nevoiașe și bătrâni.

Prima acțiune s-a desfășurat i-a avut în centrul atenției pe cei care se îngrijesc de sănătatea celor suferinzi.

Cu banii strânși în parohie au fost cumpărate baxuri de apă, ceai, cafea, sucuri, fructe și prosoape de hârtie pentru cadrele medicale din toate secțiile spitalului din Fălticeni.

Următoarea campanie umanitară a vizat familiile nevoiașe, cărora li s-au oferit pachete alimentare.

Codrin Benta

Un gest similar a fost făcut și pentru cei bătrâni. Pentru fiecare dintre aceștia, medici, părinți, copii și bătrâni, preotul Adrian Brădățanu le-a transmis și un mesaj de încurajare în aceste vremuri care toată societatea.

Câteva dintre donațiile adunate au fost distribuite și la Stația de Ambulanță Fălticeni.

Viitoarea campanie umanitară se va desfășura pe parcursul Săptămânii Mari. Din fondurile parohiei „Adormirii Maicii Domnului” vor fi cumpărate alimente de bază pentru 15 familii nevoiașe din Fălticeni.

Pachetele vor include cozonaci, pască și preparate din carne oferite de Raitar și Patiseria „La Teo”.

Preotul Adrian Brădățanu a ținut să mulțumească tuturor celor care au ajutat după putință, amintind că „este mai multă fericire în a da decât în a primi.”

ȘTIRI