Noi performanțe bifate de sportivii din Fălticeni. Au cucerit 15 medalii la un concurs național de atletismSport

Noi performanțe bifate de sportivii din Fălticeni. Au cucerit 15 medalii la un concurs național de atletism

       Accesări: 631

Seria performanțelor excelente continuă. Tinerii din Fălticeni se remarcă în mai multe discipline sportive, printre care și atletism. Clubul CSS „Nicu Gane” se poate mândri cu o serie de reușite și un palmares de invidiat, atunci când vine vorba despre competiții de înalt nivel, unde numărul concurenților este mare.

15 sportivi, fete și băieți, au participat la sfârșitul acestei săptămâni la Cupa „Atletis”, cu speranța că vor urca pe podium sau vor obține un rezultat meritoriu.

Așteptările antrenorului Alin Findanis au fost confirmate din nou.

Întrecerea s-a desfășurat la Iași, în perioada 10 – 11 iunie.

La startul competiției s-au prezentat aproximativ 500 de participanți din toată țara, dar și de la cluburi din Republica Moldova.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Atleții din Fălticeni au reușit să obțină nu mai puțin de 15 medalii.

La categoriile copii și juniori, rezervate fetelor, s-au remarcat Alesia Acasandrei, Ioana Rautu, Ștefania Oanea, Roxana Vamanu, Cătălina Tanislav, Elena Filip, Dalia Focșineanu, Andra Loghin, Bianca Călușeriu, Maya Manolache, Diana Irina și Delia Donisă.

La secțiunile destinate băieților au obținut rezultate bune și foarte bune Eusebiu Prisacă, David Chihaia, Mihai Sava și Ștefan Răutu.

Antrenorul Alin Findanis i-a felicitat pe medaliații clubului CSS „Nicu Gane” Fălticeni, mulțumind celor sprijină actul sportiv din Fălticeni și, implicit, secția de atletism.

ȘTIRI