Ministerul Dezvoltării i-a alocat comunei Slatina peste 2 milioane de lei. La Hârtop au fost direcționați 170.000 leiRural

Ministerul Dezvoltării i-a alocat comunei Slatina peste 2 milioane de lei. La Hârtop au fost direcționați 170.000 lei

       Accesări: 2599

Bani pentru investiții. Județul Suceava a primit vineri, 13 mai, noi fonduri de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Tranșa, în valoare de 3,96 milioane de lei, a fost repartizată către șase unități administrativ teritoriale.

Din zona Fălticeni au primit bani comunele Slatina și Hârtop.

Fondurile au fost virate de MDLPA cu scopul decontării facturilor pentru obiective de investiții.

Este vorba despre proiecte de dezvoltare locală realizate prin etapele I și II ale PNDL.

Comuna Hârtop a primit 170.000 de lei.

Mahanu Design

Cea mai mare sumă din județul Suceava i-a fost repartizată comunei Slatina, unde au fost direcționate 2,25 milioane de lei.

La nivel județean au mai primit fonduri, pentru decontarea lucrărilor deja executate, comunele Arbore (7.326 lei), Botoșana (1.245.346 lei), Broșteni (165.065 lei) și Grănicești (118.968 lei).

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a plătit astăzi 69,09 milioane pentru 132 de obiective de investiții realizate la nivel național.

PNDL reprezintă sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din țară trebuie să fie asigurat un set minim de servicii publice, în domeniile: sănătate, educație, apă – canalizare, energie termică și electrică, inclusiv iluminat public, transport / drumuri, salubrizare, cultură, culte, locuire și sport.

ȘTIRI