Lupii lui Calancea au susținut un concert electrizant la Fălticeni. 90 de minute captivante pentru publicLocal

Lupii lui Calancea au susținut un concert electrizant la Fălticeni. 90 de minute captivante pentru public

       Accesări: 2321

Seară și spectacol de neuitat. Membrii trupei „Lupii lui Calancea” au concertat pentru prima dată la Fălticeni, la invitația organizatorilor, Club Rotary Fălticeni și Primăria Municipiului Fălticeni. Câteva mii de spectatori s-au adunat în centrul orașului pentru a-i întâlni pe moldovenii care abordează o muzică aparte.

Ritmurile etno-rock, cu influențe și din zona folclorului urban distorsionat, au răsunat, sâmbătă, 16 septembrie, timp de 90 de minute într-un concert electrizant.

Dinamici pe scenă, joviali și energici, Lupii lui Calancea au reușit să pună în scena un concert deosebit, răsplătit, după fiecare piesă în parte, cu aplauze.

Spectatorii au vibrat împreună cu artiștii de pe scenă, încă de la prima melodie, într-o seară în care toată lumea s-a simțit minunat.

Moldovenii s-au remarcat și prin costumele pe care le-au folosit. Mesajele liderului trupei pentru public, legate de, pace, înțelegere, unitate, au completat atmosfera de sunet și culoare.

Lupii lui Calancea au ținut „în priză” audiența până la ultima melodie.

Din repertoriul serii nu au lipsit cântece celebre precum „Ciuleandra”, „Purtata” (Fetele de la Căpâlna”), „Săracă inima mea”, „Morărița”, „Cântă cucu-n Bucovina”, interpretate într-o manieră cu totul specială.

Cu instrumente diverse, inclusiv tradiționale, care aduc un mix de sunete interesant și energic, prin costumație și lumini, membrii formației din Republica Moldova au creat un spectacol original.

Fălticenenii au cerut un bis, iar membrii formației au răspuns cu aceeași energie și voie bună ca la începutul concertului.

Spectacolul muzical s-a derulat în cadrul evenimentului cultural „Fălticeni Mon Amour”, desfășurat pentru al treilea an consecutiv.

ȘTIRI