La Fălticeni începe distribuirea produselor de igienă în cadrul programului pentru Ajutorarea Persoanelor DezavantajateLocal

La Fălticeni începe distribuirea produselor de igienă în cadrul programului pentru Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate

       Accesări: 2859

Începând de luni, 20 ianuarie 2020, Primăria Fălticeni va distribui, către beneficiarii locali, produsele de igienă acordate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate  (POAD).

În Fălticeni, acest sprijin va fi acordat unui număr de peste 800 de beneficiari.

Este vorba despre persoanele care primesc venitul minim garantat (doar titularii dosarelor) și cele care beneficiază alocația de susținere a familiei.

Fiecare beneficiar va primi: periuțe de dinți, pastă de dinți, săpun lichid, șampon pentru copii, șampon pentru adulți și detergenți pentru rufe albe și colorate.

Beneficiarii vor putea ridica produsele de igienă începând de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 14.00, din locația cantinei fostului Centru de Plasament, de pe strada Aleea Căminului, în vecinătatea Clubului Copiilor.

Proiectul este derulat de Ministerul Fondurilor Europene iar finanțarea este asigurată din Fondul de ajutor european pentru persoanele defavorizate.

Programul presupune acordarea de ajutoare alimentare și, mai nou, a produselor de igienă.

ȘTIRI