Jysk inaugurează un nou magazin în Fălticeni. Deschiderea are loc astăzi. 7 zile cu oferte specialeLocal

Jysk inaugurează un nou magazin în Fălticeni. Deschiderea are loc astăzi. 7 zile cu oferte speciale

       Accesări: 10771

Nume cu renume debutează pe piața locală. Jysk continuă expansiunea în România și inaugurează un nou magazin în Fălticeni. Deschiderea a avut loc în această dimineață, la ora 10.

Având în vedere perioada aceasta de distanțare socială, nu va fi organizat un eveniment special pentru lansare, în schimb timp de șapte zile clienții magazinului din Fălticeni vor avea parte oferte speciale care vor dura o săptămână.

Cumpărătorii pot veni oricând în prima saptămână pentru a descoperi universul Jysk și de a beneficia de ofertele din această perioadă.

Gama de produse comercializate include articole de uz casnic, precum saltele, mobilier și decorațiuni interioare.

Jysk va deschide luna aceasta trei noi magazine, prima lansare fiind cea programată pe 6 august, la Fălticeni.

Mahanu Design

„Expansiunea este parte din ADN-ul Jysk încă de la înființarea companiei noastre, în 1979. Ne dorim să fim cel mai răspândit lanț de retail, iar planurile noastre de expansiune continuă, chiar dacă trecem printr-o perioadă neobișnuită. În luna august avem planificate trei deschideri noi de magazine, prima fiind pe 6 august, când inaugurăm Jysk Fălticeni.” spune Iraida Paiuc, manager de vânzări și marketing Jysk România și Bulgaria. „Pentru Jysk, fiecare deschidere este un motiv de sărbătoare. Având în vedere perioada prin care trecem însă, vom marca deschiderea printr-o săptămână de oferte excelente, în locul unui eveniment de deschidere. Clienții din Fălticeni care doresc să ne cunoască și să se bucure de ofertele noastre speciale de deschidere o pot face timp de o săptămână. Ca și în restul magazinelor noastre, am implementat toate măsurile de prevenție pentru a evita răspândirea noului coronavirus și pentru ca angajații și clienții noștri să se simtă în siguranță în magazin.”

Reduceri de până la 75% la peste 2.000 de produse

Magazinul din Fălticeni este amplasat pe strada Plugari, lângă Lidl, la ieșirea din Fălticeni spre Roman. Acesta are peste 1.300 de metri pătrați în care veți regăsi o varietate de produse pentru casă.

În oferta specială de deschidere valabilă în magazinul JYSK Fălticeni sunt incluse reduceri de până la 75% la peste 2.000 de produse. printre care mobilier de interior, prosoape, perne, plăpumi, saltele și saltele superioare, lenjerii de pat, corpuri de iluminat și obiecte decorative.

Oferta specială de deschidere este valabilă între 6 și 12 august 2020.

“Echipa magazinului Jysk Fălticeni a muncit mult în ultimele săptămâni pentru a pregăti noul magazin. Acum, toți colegi sunt nerăbdători să îi primească pe clienți și să le ofere informații utile, astfel încât clienții să poată alege cele mai potrivite produse pentru casele lor. ”, a declarat Liviu Apreotesei, district manager Jysk Fălticeni. „Cu siguranță, mulți locuitori din Fălticeni ne cunosc deja și ne-au vizitat magazinele din Suceava. Ne bucurăm că acum suntem mai aproape de ei și îi așteptăm atât pe cei care au mai fost în magazinele Jysk, cât și pe cei care nu ne cunosc încă, să viziteze noul magazin din Fălticeni.”

Magazinul din Fălticeni

Jysk Fălticeni este cel de-al 89-lea magazin pe care compania daneză Jysk îl deschide în România.

Programul de funcționare este de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Clienții care vor vizita magazinul Jysk Fălticeni vor găsi aici și noua colecție de textile pentru casă, care a ajuns în toate magazinele Jysk și care include perne decorative, pături și covoare.

Acestea au un design inspirat de cele trei trenduri ale toamnei 2020: Earthern Luxe, Vision și Legacy Lounge.

Noua colecție include covorul Sandeltre din bumbac și iută, cu aspect natural, rustic, covorul Solros țesut din bumbac 100%, pătura Nattlilja realizată dintr-un material moale, cu lână, și perna deco multicoloră Kaprifol, cu un aspect vesel și plin de culoare.


Despre Jysk România

Jysk este unul dintre cei mai importante lanțuri de magazine de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin a fost deschis în Danemarca în anul 1979.

În prezent, compania daneză desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2.800 de magazine.

În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager, iar în restul țărilor sub numele de Jysk.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro.

Cifra de afaceri Jysk este de 3.79 miliarde euro.

Jysk a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 89 de magazine în România.

ȘTIRI