Invitație pentru 14 februarie. Seară specială organizată la Pensiunea Iristar. Concert de pian și note de romantismEveniment

Invitație pentru 14 februarie. Seară specială organizată la Pensiunea Iristar. Concert de pian și note de romantism

       Accesări: 617

Februarie este luna iubirii. Este luna în care cuplurile celebrează dragostea, cel mai nobil sentiment pe care îl pot trăi oamenii. 14 februarie se apropie cu pași repezi, iar pe agenda momentelor deosebite se înscrie și evenimentul organizat de Pensiunea Iristar.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, fălticenenii și nu numai ei sunt invitați să petreacă o seară cu tot specială.

Cuplurile sunt așteptate să se alăture la această sărbătoare, un refugiu al romantismului și al bucuriei.

Miercuri, 14 februarie, de la ora 18:00, echipa Pensiunii Iristar este pregătită să vă încânte cu un eveniment de excepție: un concert de pian ce va învălui atmosfera în note pline de pasiune și emoție.

Pentru cei care își prețuiesc jumătatea și vor să-i ofere clipe de neuitat, seara de 14 februarie va fi seara perfectă.

Invitații vor avea parte de o experiență unică, unde fiecare detaliu este gândit cu atenție pentru a le aduce un moment deosebit alături de persoana dragă.

Atmosfera intimă și notele muzicale vor crea locul ideal pentru a vă crea amintiri care vor dăinui pentru totdeauna.

Evenimentul dedicat Zilei Îndrăgostiților, de la Pensiunea Iristar, va fi un melanj autentic unde muzica, lumina și gastronomia se întâlnesc pentru a vă oferi momente memorabile.

Puteți să vă rezervați locurile acum și aici sau la 0732 696 195.

Fie că sărbătoriți o relație nouă sau sărbătoriți ani de iubire, la Iristar veți găsi un cadru perfect pentru a celebra dragostea în toată splendoarea ei.

Aveți ocazia de-a vă bucura de o seară specială, romantică, distinsă, încărcată de frumos, asemenea unei îmbrățișări calde de Ziua Îndrăgostiților.

Echipa Pensiunii Iristar promite că veți pleca cu inimile pline de fericire și cu amintiri pe care le veți prețui mereu.

Foto: Freepik Image by prostooleh

ȘTIRI