Accesări: 2580

În această săptămână, Delgaz – Grid are programate lucrări pe rețele electrice, în Fălticeni și în localitățile învecinate.

“Investițiile în modernizarea şi dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei Delgaz-Grid S.A. Prin aceste lucrări asigurăm funcționarea și exploatarea în condiții de siguranţă a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților noștri. În vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță, sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor”, ne-a transmis furnizorul.

Intervențiile sunt programate astfel:

Marți, 18 februarie 2020, între orele 09.00-17.00, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă pentru consumatorii din Comuna Cornu Luncii, localitatea Sasca Mare, zona PTA 1, și localitatea Băișești, zona PTA 2.

Marți, 18 februarie 2020, între orele 09.00-17.00, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă pentru consumatorii din Comuna Mălini, localitatea Mălini, Văleni Stânișoara, Iesle, Pâraie, Poaiana Mărului, pentru montarea unui stalp și racordarea unui nou post de transformare. Intervenția va afecta și furnizarea energiei electrice pentru consumatorii din comuna Slatina (localitățile Slatina, Herla, Găinești).

Codrin Benta

Joi, 20 februarie, între orele 08.00-16.00, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă pentru înlocuirea unui transformator și racordarea unui bloc de locuinte pentru tineri, în zona PTCZ 21.

ȘTIRI