Accesări: 363

Primăvara dă startul reînscrierilor în învățământul preșcolar. Acestea încep de luni, pentru viitorul an școlar 2020-2021. Părinții care au copiii în grupa mică sau grupa mijlocie îi pot reînscrie pe cei mici la grădiniță, pentru a urma grupa următoare.

Ministerul Educației și Cercetării a stabilit, în vederea cuprinderii în învăţământul preşcolar a copiilor cu vârste între 3 şi 6 ani, derularea succesivă a câtorva etape (la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ)

În perioada 25 mai – 5 iunie se fac reînscrierile la grădiniță.

Ca noutate, acestea se pot efectua și prin poștă electronică, telefonic sau fax.

În municipiul Fălticeni sunt patru grădinițe cu program normal, aflate sub coordonarea Grădiniței „Voinicelul”, și trei grădinițe cu program prelungit coordonate de Grădinița „Pinocchio”.

Părinții pot completa cererile de reînscriere direct la sediile grădinițelor, zilnic, între orele 8 – 12.

Conducerile unităților de învățământ preșcolar din Fălticeni au precizat că părinții vor primi modele de cereri de reînscriere de la cadrele didactice pe canalele de comunicare online.

Anul acesta cererile de reînscriere a copilului la grădinițele cu program normal din Fălticeni pot fi trimise completate, semnate, scanate prin poșta electronică la adresa gradinita.voinicelul@yahoo.com, iar pentru copiii care frecventează grădinițele cu program prelungit, cererile pot fi remise la adresa gpp4pinocchiofalticeni@yahoo.com.

De asemenea, părinții pot trimite cererile de reînscriere completate și semnate și fax la numerele 0230 540 217 (G.P.N. „Voinicelul) și 0230 541 440 (G.P.P. Pinocchio).

ȘTIRI