Incendiu în satul Baia. Acoperișul unei casei și anexa acesteia au fost cuprinse de flăcări. Intervenție cu trei autospecialeRural

Incendiu în satul Baia. Acoperișul unei casei și anexa acesteia au fost cuprinse de flăcări. Intervenție cu trei autospeciale

       Accesări: 1069

Pompierii au zile de foc. Incendiile vin unul după altul în zona Fălticeni, de când a început sezonul rece. O nouă intervenție s-a desfășurat luni după-amiază în comuna Baia.

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Baia, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă.

Când echipajele au sosit la fața locului, ardeau acoperișul casei de locuit și o anexă corp comun.

După lichidarea incendiului au fost evaluate stricăciunile.

Acoperișul casei de locuit a ars pe aproximativ 70 de metri pătrați, iar anexa a fost distrusă pe aproximativ 50 de metri pătrați.

În urma acestui nedorit eveniment, s-au degradat plafoanele, pereții interiori și alte bunuri din interiorul casei de locuit.

Concluziile preliminare ale pompierilor arată că incendiului a izbucnit cel mai probabil de jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire (sobă cu acumulare de caldură).

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au lichidat incendiul a fost lichidat după aproximativ la câteva zeci de minute după începerea intervenției.

ȘTIRI