Gheorghe Fron este primar de patru stele. ACOR i-a mai acordat un Ordin de merit și Diploma de excelențăRural

Gheorghe Fron este primar de patru stele. ACOR i-a mai acordat un Ordin de merit și Diploma de excelență

       Accesări: 323

Onorat cu un titlu important la nivel național. Gheorghe Fron a primit distincția de „Primar de patru” stele împreună cu un trofeu, ambele fiind acordate în cadrul unui eveniment organizat de Asociația Comunelor din România. Titlul i-a fost conferit pentru activitatea desfășurată în administrația publică locală, pentru proiectele de dezvoltare și fondurile atrase pentru dezvoltarea localității.

Edilul comunei Cornu Luncii a mai primit în semn de apreciere Diploma de excelență, cât și un trofeul aferent distincției.

„Sunt onorat pentru primirea acestui titlu. A fost un moment deosebit, unul emoționant.”, a spus Gheorghe Fron. „Este și o bucurie, în mod evident, și le mulțumesc celor care au considerat că pot primi un premiu valoros.”

Primarul Fron a mai primit în cadrul aceluiași eveniment și un Ordin de Merit pentru susținerea actului literar.

Este, în fapt, un gest de recunoștință pentru demersul inițiat pentru publicarea celor cinci volume de poezii, „Vulturul”, „Corabia din Furtună”, „Cărări stelare”, „Pasărea de Ceară” și „Chemarea din necunoscut”, ce aparțin eroului sublocotenent post-mortem Ioan Grosaru, originar din localitatea Păiseni.

Mahanu Design

Evenimentul s-a desfășurat la București, în prima decadă din luna februarie.

350 de primari și reprezentanți ai comunelor din toate județele au participat la întrunirea Asociației Comunelor din România.

În cadrul acestor întâlniri sunt discutate numeroase teme de interes pentru dezvoltarea comunităților din mediul rural, dar sunt dezbătute, împreună cu reprezentanții autorităților centrale, și problemele cu care primarii se confruntă la nivel local.

Asociația Comunelor din România numără peste 3.000 de comune și tot atâția edili din toată țara.

La întrunire sunt premiați, în fiecare an, cei mai buni primari din administrația comunelor.

ȘTIRI