Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în comunele Rădășeni, Vadu Moldovei și Fântâna MareRural

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în comunele Rădășeni, Vadu Moldovei și Fântâna Mare

       Accesări: 1735

Noi lucrări de modernizare pe rețelele de tensiune. Compania Delgaz Grid va sista furnizarea energiei electrice în trei comune din zona Fălticeni pentru a putea efectua o serie de intervenții. Câteva mii de consumatori din Rădășeni, Vadu Moldovei și Fântâna Mare vor fi afectați de această întrerupere.

Joi, 14 mai, va fi sistată alimentarea cu energie electrică în comuna Rădășeni.

Vor fi executate lucrări la un punct de transformare din satul Rădășeni, pentru îndreptarea unor stâlpi și întinderea de conductoare.

Întreruperea este programată între orele 8.30 – 16.30.

Vineri, 15 mai, va fi oprită energia electrică în comunele Vadu Moldovei și Fântâna Mare.

Echipele de electricieni vor interveni la patru puncte de transformare de pe raza satelor Praxia și Vadu Moldovei.

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă între orele 9.00 și 17.00 pentru montarea unui stâlp în rețea și racordare unui nou punct de transformare în Praxia.

Investițiile în modernizarea și dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei Delgaz Grid.

Prin aceste lucrări se dorește funcționarea și exploatarea în condiții de siguranță a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților.

În vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Reprezentanții Delgaz Grid și-au exprimat regretul pentru disconfortul produs de aceste întreruperi, dar, în același timp, consideră foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

ȘTIRI