Energia electrică va fi întreruptă pentru consumatorii casnici din comunele Vadu Moldovei și PreuteștiRural

Energia electrică va fi întreruptă pentru consumatorii casnici din comunele Vadu Moldovei și Preutești

       Accesări: 2700

Noi investiții dezvoltarea rețelelor de energie electrice. Delgaz Grid anunță modernizarea unui alt sector de distribuție aflat din zona Fălticeni. Lucrările sunt programate în două localități din comunele Vadu Moldovei și Preutești.

Acestea au rolul de a asigura funcționarea și exploatarea în condiții de siguranţă, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților.

Pentru executarea lucrărilor în condiții de siguranță sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Furnizarea energiei va fi întreruptă marți, 27 octombrie, în satul Ciumulești.

Vor fi executate lucrări pentru îndreptarea unor stâlpi și întinderea unor conductoare.

Joi, 29 septembrie, este anunțată o măsură similară și în comuna Preutești. Consumatorii din satul Leucușești nu vor avea energie electrică între orele 9 și 17.

Intervenția mai presupune îndreptarea unui stâlp, înlocuirea unui element din linia electrică aeriană și întinderea de conductoare.

Delgaz Grid precizează că investițiile în modernizarea şi dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei.

Distribuitorul de electricitate considerăm foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

Compania Delgaz Grid operează o reţea de electricitate de peste 81.000 km care deservesc, în total, circa 3,1 milioane de clienţi şi acoperă 20 de județe.

ȘTIRI