Accesări: 1552

Un tânăr conducător auto din Fălticeni a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui eveniment rutier în care a fost implicat în seara zilei de joi, 4 iunie. La spital a ajuns și o tânără care se afla în mașina acestuia.

Accidentul s-a produs din vina unei șoferițe din Bistrița Năsăud, în seara zilei de joi, 4 iunie, pe raza comunei Pojorâta.

În jurul orei 18.45, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, într-o curbă periculoasă la dreapta, o femeie în vârstă de 21 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

Mașina a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Fălticeni.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto din Fălticeni şi a unei femei, în vârstă de 21 de ani, pasageră în autoturism.

Cei doi au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

ȘTIRI