Accident rutier în Fălticeni. Două mașini s-au ciocnit lângă magazinul Simos. Pieton rănit și transportat la spitalLocal

Accident rutier în Fălticeni. Două mașini s-au ciocnit lângă magazinul Simos. Pieton rănit și transportat la spital

       Accesări: 9228

Sfârșitul de săptămână debutează cu un incident. Două mașini au intrat în coliziune la intersecția străzilor Ana Ipătescu cu Nicu Gane, lângă magazinul Simos. Evenimentul rutier s-a produs vineri seara, în jurul orei 19.30, și s-a soldat cu o victimă, dar și cu pagube materiale.

În ultimii ani în aceeași intersecție s-au produs mai multe accidente rutiere.

În incident sunt implicați doi șoferi, unul care conducea un vehicul utilitar și un altul aflat la volanul unui autoturism BMW.

Pe fondul impactului, ambele mașini au pătruns pe trotuar, izbindu-se în gardul magazinului.

Din nefericire există o persoană rănită.

Codrin Benta

Este vorba despre un pieton, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Fălticeni, care se deplasa, regulamentar, pe trotuar.

Victima acuza, după ce mașina l-a acroșat, dureri în piept.

Tânărul rănit a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni de un echipaj al Ambulanței. Până la sosirea acestuia, un polițist local l-a ajutat pe pietonul rănit, oferindu-i un pahar cu apă, în același timp încercând să-i ridice moralul.

Echipajul Ambulanței l-a transferat, ulterior, după evaluarea medicală la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

La fața locului au ajuns echipaje ale Detașamentului de Pompieri Fălticeni, la intervenție fiind trimise autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD.

Șoferii nu au rămas încarcerați și nu s-au rănit.

Polițiștii fălticeneni desfășoară cercetări și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

ȘTIRI