Energia electrică va fi sistată săptămâna viitoare pentru consumatorii din Comunele Rădășeni, Mălini și RâșcaRural

Energia electrică va fi sistată săptămâna viitoare pentru consumatorii din Comunele Rădășeni, Mălini și Râșca

       Accesări: 10406

Noi investiții dezvoltarea rețelelor de energie electrice. Delgaz Grid anunță modernizarea unui alt sector de distribuție aflat din zona Fălticeni. Lucrările sunt programate în două localități din comunele Rădășeni, Mălini și Râșca.

Acestea au rolul de a asigura funcționarea și exploatarea în condiții de siguranță, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților.

Pentru executarea lucrărilor în condiții de siguranță sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Rădășeni

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă miercuri, 16 decembrie, în satul Rădășeni. Întreruperea este anunțată în intervalul orar 9-17.

Vor fi executate lucrări pentru montarea unui conductor și a unei coloane circuit nou proiectate.

Mălini

Tot miercuri este anunțată o măsură similară și în comuna Mălini. Consumatorii din satele Suha, Poiana Mărului, Văleni și Iesle nu vor avea energie electrică între orele 9 și 17.

Intervenția mai presupune înlocuirea unui stâlp în Linia Electrică Aeriana de 20 kv, înlocuirea unui inlocuire separator de derivatie, montare coloană nouă și conductor torsadat.

Energia electrică va fi întreruptă din nou, pe 18 decembrie, în satul Suha, între orele 9.00 – 17.00, pentru înlocuirea unui conductor.

Râșca

Pe 17 decembrie sunt programate lucrări de investiție pe rețea și în satul Dumbrăveni, comuna Râșca.

Energie electrică va fi sistată intre orele 9.00 – 17.00 pentru înlocuire stâlpi din lemn cu stâlpi din beton și înlocuire rețea clasică cu torsadat.

Delgaz Grid

Delgaz Grid precizează că investițiile în modernizarea şi dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei.

Distribuitorul de electricitate considerăm foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

Compania Delgaz Grid operează o reţea de electricitate de peste 81.000 km care deservesc, în total, circa 3,1 milioane de clienţi şi acoperă 20 de județe.

ȘTIRI