Elevii merituoși din comuna Vadu Moldovei vor pleca pe litoral. Costurile sunt asigurate de autoritățile localeEducație

Elevii merituoși din comuna Vadu Moldovei vor pleca pe litoral. Costurile sunt asigurate de autoritățile locale

       Accesări: 2472

Recompensați pentru notele mari din catalog. Elevii Școlii Gimnaziale Vadu Moldovei, care s-au remarcat în anul școlar recent încheiat, au primit un cadou din partea autorităților locale. 14 copii cu mult drag de carte, de la ciclul gimnazial, vor pleca vara aceasta într-o tabără pe litoralul românesc.

Dacă anul trecut, în condiții de pandemie, acest lucru nu a fost posibil, autoritățile locale oferind biciclete elevilor merituoși, anul acesta primarul Bogdan Amariei a reluat tradiția de a susține financiar un astfel de demers.

Cei care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură vor petrece un sejur într-o stațiune, iar costurile privind deplasarea, cazarea și masa vor fi suportate integral de la bugetul local.

Primăria și Consiliul Local Vadu Moldovei au alocat 13.500 de lei pentru această tabără.

Elevii, părinții și profesorii au primit vestea la festivitatea de încheiere a anului școlar la care au fost invitați primarul și viceprimarul comunei și preotul paroh.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Directorul Alina Iacob i-a recompensat cu diplome de excelență pe profesorii Dan Beraru, Viorel Iacob, Gabriela Sandu, Alina Sofia, îndrumători ai elevilor Adrian Armanu, Natalia Dina, Thomas Dicher, Daniel Dascălu, Cristiana Sandu (mențiune la OlimpiadA „Universul cunoașterii prin lectură – etapa județeană) Andreea Pintea (locul I la Concursul Regional de Matematică „Acolada”) și Ioana Iacob (locul III la Olimpiada de Educație Tehnologică – etapa județeană).

Diploma de excelență, pentru cea mai mare medie, 9,96, i-a revenit elevei Ioana Iacob.

Nimeni nu a rămas nerecompensat la final de an școlar. Toți elevii de la clasele primare de la toate școlile din comuna, cât și elevii premianți de la clasele V-VIII au primit prin grija autorităților locale diplome, medalii, dulciuri, cărți de lectura, caiete de vacanța și jurnale de vacanța.

Edilul Bogdan Amariei, viceprimarul Elena Răileanu și consilierii locali i-au recompensat cu un premiu special pe cei 14 elevi merituoși care vor pleca cinci zile în tabără, pe litoral, în perioada 8 – 13 iulie, alături de două cadre didactice.

Directorul Alina Iacob le-a mulțumit autorităților locale pentru sprijinul oferit școlii, arătând că „toate cunoștințele elevilor se vor așeza pe raftul minții, elevii vor profita de frumoasele zile de vara si vacanța și-și vor face planuri mărețe pentru anul școlar viitor.”

ȘTIRI