Efective suplimentare de Poliție sunt mobilizate de Paști. Radare și patrule în Fălticeni și pe raza localităților ruraleLocal

Efective suplimentare de Poliție sunt mobilizate de Paști. Radare și patrule în Fălticeni și pe raza localităților rurale

       Accesări: 206

Siguranță și ordine în comunități. Polițiștii din Fălticeni vor acționa permanent în perioada 15 – 18 aprilie pentru asigurarea liniștii publice cu ocazia sărbătorilor pascale. Patrulele își vor face simțită prezența pentru descurajarea faptelor antisociale, în special cele legate de violență, respectiv pentru prevenirea producerii de accidente.

În același context, agenții Poliției Rutiere Fălticeni vor asigura fluiditatea traficului, în noaptea de Înviere, dar şi cu ocazia organizarea unor activităţi specifice asociate evenimentelor cultural – religioase.

Cu efective suplimentare vor acționa și Secțiile de Poliție Rurală Mălini, Preutești și Vadu Moldovei.

Poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, acțiuni speciale vor acţiona zilnic pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Vor fi organizate patrule auto și pedestre, poliţişti de ordine publică desfăşurând zilnic acţiuni preventive, inclusiv în zona lăcaşurilor de cult unde se vor organiza slujbe religioase.

Pe toată perioada sărbătorilor, autospecialele de poliţie rutieră, dotate cu aparate radar, vor fi prezente pe drumurile judeţene, naţionale şi europene din zona Fălticeni pentru a se asigura că localnicii şi turiştii pot petrece în siguranţă sărbătorile şi beneficiază de o călătorie fără evenimente rutiere.

Vor fi utilizate toate aparatele etilotest, etilometru și DrugTest din dotare.

Polițiștii de la transporturi vor fi prezenți pe trenurile de călători pentru a asigura o călătorie în siguranță pentru cei care aleg să se deplaseze cu acest mijloc de transport.

Forțe suplimentare de intervenție sunt constituite la nivelul tuturor subunităților, în permanență fiind operaționale și grupele de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

ȘTIRI