Accesări: 1074

Măsuri noi pentru stoparea pandemiei. DSP Suceava a pornit caravana vaccinării în județ, pentru cei care nu au reușit, dar vor să se imunizeze. Echipa mobilă s-a deplasat în mai multe localități urbane și rurale, iar pe listă urmează Comuna Slatina.

Acțiunea de vaccinare va fi organizată vineri, 21 mai, în două sate ale unității administrative..

Cei care doresc să se imunizeze sunt așteptați la Căminul Cultural din Slatina, de la ora 9 la 12, și de la ora 13 la 16, la Clădirea Școlii Gimnaziale Găinești, lângă biserică.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, pot fi contactați asistenții comunitari Elisabeta Dumitrache 0748 609 449 (Slatina) și Liliana Rusu 0766 336 987 (Găinești).

Inițiatorii campaniei sunt Prefectura Sucevei, DSP Suceava, primarul Vlăduț Gherman și profesorii Oana Șorodoc și Alin Sărbușcă, directorii școlilor din Găinești și Herla.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Trei acțiuni de vaccinare la Horodniceni, Forăști și Fălticeni

Până acum caravana mobilă pentru vaccinare s-a deplasat la Fălticeni, pe 11 mai, la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș”.

Acțiuni similare au fost organizate cu sprijinul primăriilor, în Comuna Horodniceni, la Căminul Cultural Rotopănești, unde s-au imunizat aproximativ 50 de persoane, și în Comuna Forăști.

Autoritățile din Horodniceni au pus la dispoziție pentru bătrâni un mijloc de transport pentru a-i aduce la punctul de vaccinare. Cea mai vârstnică persoană care s-a vaccinat are 92 de ani.

Joi, 13 mai, echipa se va deplasa în comunele Dolhești și Vulturești.

ȘTIRI