Accesări: 2068

Cântec, momente de suflet, premii și voie bună. Așa va fi în ultima duminică din luna iulie, când Primăria și Consiliul Local organizează Ziua Comunei Drăgușeni. După un an de pauză, autoritățile locale reiau manifestarea care marchează sărbătoarea localității aflată la poarta de intrare în județul Suceava.

Evenimentul va avea loc pe 25 iulie, de la ora 13, în parcul central.

Primarul Cepoi îi invită pe localnici la sărbătoarea care le este dedicată, subliniind că vor avea parte de o sărbătoare frumoasă.

„Îi așteptăm cu drag pe gospodarii din satele noastre la Ziua Comunei Drăgușeni. Este un moment deosebit și un prilej de bucuri și un bun motiv pentru a ne reîntâlni. Este sărbătoarea noastră!”, a declarat primarul Vasile Lică Cepoi. „Suntem pregătiți să primim invitați de seamă și să le acordăm cinstea cuvenită celor care sunt modele pentru comunitatea noastră. Vă așteptăm cu mult drag!. Va fi o sărbătoare frumoasă și plină de bună dispoziție, așa cum era în anii din urmă.”

În programul manifestării sunt incluse recitaluri ale unor interpreți îndrăgiți de muzică populară.

Alma Clinic

Pe scenă vor urca Angelica Flutur, Alexandru Brădățan, Andreea Hăisan, Paul Ananie și Oana Tomoiagă.

Ziua Comunei Drăgușeni va aduce în atenție și un moment de suflet.

Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie vor participa la Nunta de Aur. Familiile vor fi premiate în cadrul unei festivități organizate tot în parcul central.

Primarul Vasile Lică Cepoi îi va premia și pe elevii cu rezultate deosebite la Evaluarea Națională și la Bacalaureat.

La același eveniment va fi înmânată și o diplomă de apreciere și merit unui veteran de război.

ȘTIRI