Duminică are loc Hora RădășenilorRural

Duminică are loc Hora Rădășenilor

       Accesări: 1129

Cântec, joc și voie bună în ultima duminică din luna iulie. Comuna Rădășeni va fi peste patru zile în sărbătoare, sătenii de acasă, dar și cei veniți din străinătate fiind invitați să ia parte la cea mai importantă manifestare locală cu caracter artistic. Pregătirile sunt în toi, iar programul muzical al ediției din acest an include câteva nume cu renume.

Folclorul autentic va fi principalul ingredient al evenimentului „Hora Rădășenilor”.

Invitații speciali la sărbătoarea rădășenenilor sunt interpreții Nicolae Furdui Iancu și Daniela Condurache.

Programul muzical mai include recitaluri ale îndrăgiților soliști Grigore Gherman, Alexandru Brădățan și Alexandru Recolciuc.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Programul va începe la ora 14 și va fi deschis de către primarul Neculai Perju. După cuvântul de bun venit al edilului Comunei Rădășeni va urma un moment deosebit, sărbătorirea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie.

Desfășurătorul evenimentului îi va aduce în atenția publicului tinerii și tinerele soliste locale.

Pentru prima oară la „Hora Rădășenilor” vor fi prezente Fetele din Botoșani, cu un recital de aproximativ 50 de minute. Ansamblurile folclorice „Brâulețul” din Constanța și „Obicna Stânișoarei” din Mălini vor completa programul muzical.

În cadrul evenimentului vor mai cânta interpretele Ancuța Corlățan și Mihaela Apostol.

Din cauza vremii nefavorabile, organizatorii au schimbat locul desfășurării evenimentului. Hora Rădășenilor se va desfășura anul acesta în noul Cămin Cultural din Rădășeni.

Programul muzical se va încheia în jurul orei 22.

Manifestarea este organizată cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Rădășeni.

ȘTIRI