Doi sportivi din municipiul Fălticeni și comuna Bunești au devenit vicecampioni naționali la Qwan Ki DoSport

Doi sportivi din municipiul Fălticeni și comuna Bunești au devenit vicecampioni naționali la Qwan Ki Do

       Accesări: 1971

Noi rezultate excelente în zona sportului de performanță. Doi tineri din municipiul Fălticeni și din comuna Bunești au reușit să urce pe podiumul celei mai importante competiții din acest an. Ioana Maxim și Cosmin Pricopie au cucerit titlurile de vicecampioni naționali la Qwan Ki Do.

Rezultatele confirmă nivelul de pregătire și talentul acestor sportivi care se formează în cadrul clubului Kim Long Dao.

Ioana și Cosmin au participat la sfârșitul săptămânii trecute la Campionatul Național „Co Vo Dao” (arme tradiționale), competiție ce s-a desfășurat la Roman, în prezența unor numeroși concurenți.

Prestațiile lor au impresionat juriul întrecerii, care le-a conferit un binemeritat titlu, ce vine după sute de ore de antrenament.

Ioana Maxim s-a remarcat la proba Thao Lo (tehnică), ea participând la categoria 16-17 ani (feminin), în timp ce Cosmin Pricopie s-a evidențiat la proba Giao Dao (lupte) în cadrul categoriei 16-17 ani (masculin).

Proaspeții vicecampioni naționali sunt într-o formă fizică tot mai bună, iar experiența competițională pe care au acumulat-o va fi un real ajutor în viitoarele întreceri.

Cosmin Pricopie a obținut și o medalie de bronz în proba tehnică.

Printre participanții premiați ai Campionatului Național „Co Vo Dao” se numără și Denisa Burlui, din Fălticeni, legitimată la același club, care și-a adjudecat medalia de bronz la proba tehnică, pe segmentul de vârstă 16-17 ani.

Marius Maxim, instructorul clubului Kim Long Dao, afirmă că performanțele reușite de tinerii sportivi reflectă nivelul tehnic la care au ajuns în prezent. El i-a felicitat pentru rezultate, arătând că își dorește ca pe viitor ei să continue cu același succes.

ȘTIRI