Dealer la cazinou online. Una dintre cele mai căutate noi meserii din ultimii aniDiverse

Dealer la cazinou online. Una dintre cele mai căutate noi meserii din ultimii ani

       Accesări: 185

Progresul tehnologic pune în pericol job-uri care erau de bază în trecut, softurile preluând multe dintre îndatoririle oamenilor. Există, însă, un domeniu în care sensul este invers: dezvoltarea cazinourilor online a creat pe piață o cerere fără precedent pentru persoane care să îndeplinească rolul de dealer de jocuri.

Până în deceniul trecut, platformele online dedicate pasionaților de gambling aveau doar mese electronice, jocurile de ruletă sau de cărți fiind coordonate de softuri.

Socializarea era inexistentă, iar câștigurile erau ținute sub control, conform Payout-ului setat de producători.

Este nevoie de mai mulți crupieri la o singură masă

Totul s-a schimbat o dată cu introducerea secțiunii „Live”, în care jocurile de masă sunt făcute de dealeri, exact ca în cazinourile terestre.

Nu există păcănele live, dar cazinourile de top au în ofertă zeci de mese cu alte jocuri de noroc (chiar și peste 70 de mese). La fiecare masă există un crupier. Cum programul de funcționare al cazinourilor online este non-stop, la o singură masă sunt mai mulți crupieri, care lucrează în schimburi.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Se înțelege, astfel, de ce această nouă meserie are atât de mare căutare.

Dacă te uiți pe un site pe care sunt listate oferte de locuri de muncă, vezi multe anunțuri de tipul „angajez dealer casino”. Marele avantaj pentru cei care caută un joc este că nu au nevoie de experiență pentru a îndeplini un astfel de rol, întrucât este o meserie care se învață foarte ușor.

Operatorii chiar oferă programe gratuite de instruire, pentru că dealerul este cel care trebuie să îi reprezinte la cel mai înalt nivel în relația cu clienții.

Sunt căutate persoanele comunicative, care au carismă și, nu în ultimul rând, care sunt foarte calme și răbdătoare.

Iată care sunt principalele responsabilități ale unui crupier online:

 • să cunoască la perfecție jocurile la care participă și să poată explica regulamentul jucătorilor, pe înțelesul tuturor, în cazul în care aceștia au nelămuriri;
 • să știe și să respecte regulile interne ale cazinoului;
 • să se asigure că nimeni nu trișează (este mai greu în online, dar se mai găsesc persoane care încearcă să se asigure că norocul e de partea lor);
 • să își informeze superiorii atunci când observă că unul dintre clienți trece la un stil de joc compulsiv (este în pericol de a dezvolta dependență față de gambling sau a trecut deja de acest prag);
 • să anunțe când a expirat timpul pentru plasarea mizelor;
 • să împartă cărțile sau să pună în mișcare ruleta și să lanseze bila.

Salariul poate varia în funcție de limbile străine stăpânite

Slujba de dealer online este mai puțin stresantă decât cea de crupier din cazinourile terestre.

Pe lângă faptul că nu are contact direct cu tot felul de persoane care pot deveni recalcitrante după ce pierd, angajatul cazinoului online nu trebuie să aibă grijă ca limitele de pariere să fie respectate și nici să calculeze toate câștigurile, întrucât aceste funcții sunt îndeplinite de softurile specializate.

În mod normal, programul este de tip full-time (8 ore), dar există și oferte pentru colaborări Part Time (program de 4 ore). În ceea ce privește salariul, acesta poate varia în funcție de limbile străine vorbite fluent.

Iată ce remunerații am găsit într-o ofertă pe internet:

 • Salariu engleză: 3722 lei lunar + bonusuri
 • Salariu suedeză/vietnameză: 3000 euro lunar + bonusuri
 • Salariu indoneziană/thailandeză: 2500 euro lunar + bonusuri
 • Salariu ucraineană/rusă: 4185 lei lunar + bonusuri
 • Salariu germană: 5000 lei lunar + bonusuri

Deși este un job online, nu se poate lucra de acasă, ci numai din locația închiriată de operator pentru amenajarea cazinoului. În cazul în care candidatul nu este din orașul în care este „biroul”, se acordă și un bonus de relocare.

ȘTIRI