Cota ideală pentru biletul tău la pariuriDiverse

Cota ideală pentru biletul tău la pariuri

       Accesări: 102

Câştigurile din pariuri depind de cotele pe care le au meciurile pe care ai pariat, de câte evenimente ai pe bilet şi de cât de bine ai intuit ce se va întâmpla pe teren, de sumele pariate. Cotele la pariuri sunt uşor de înţeles. Dacă ai un meci între două echipe, pariezi pe echipa gazdă că va ieşi învingătoare, dar o echipă are şanse mai mari mereu, aşa că vei avea cote alocate pentru fiecare meci.

Rezultatele au cote, ele asigură câştiguri direct proporţionale cu şansele reale de câştig de la un anumit moment.

Dacă ai ales cote care te avantajează nu vei pierde indiferent de rezultatul meciurilor, există un echilibru în privinţa sumelor de bani plasate pe rezultate.

Există cota ideală pentru un pariu?

Cota ideală pentru biletul la pariuri nu există. Depinde mult de alegerile fiecărui parior, de ceea ce vrei să câştigi la final, de inspiraţia ta şi de cât de bune sunt echipele care vor juca. Poţi opta pentru cota decimală, europeană, un număr se înmulţeşte cu miza şi reflectă câştigul potenţial, cota fracţională, cotele britanice, reprezentate printr-o fracţie.

La parieri cu sume identice cu suma numitorilor profitul este egal cu valoarea numaratorolui. Mai sunt şi cotele americane, numare mari, 100 sau peste 100. Numerele au simboluri + şi -, mize şi câştig. La apariţia + profitul e mai mare decât suma mizată, la apariţia – profitul este mai mic decât miză, sumele pariate

Aşadar, nu există un consens în privinţa cotelor ideale de pariere. Unii pariori joacă bilete cu cote între 2.00 şi 3.50, dar sunt şi mulţi care vor să vadă pe bilete cote de 10. Pariorii experimentaţi pariază cu nişte cote destul de mari, 3-5, dar din 3-4 selecţii obţinute.

Deci ai trei sau patru pariuri cu o cotă totală de 2.40, de exemplu, sau 3.80. Dacă preferi cote mai mici, dar sigure, alege biletul zilei tenis, astfel din 2 evenimente vei avea o cotă între 2 și 3.

Cota ideală diferă de la o persoană la alta

Cota ideală va depinde de rata de câştig a jucătorilor, de stilul lor de joc, de ce pariuri sunt alese, de strategiile în privinţa mizelor puse la bătaie.

Vei vrea să ai cote mari ca să ai șanse de câștig mai mari, dar îți asumi riscuri, miza scade, profitul e mai mic.

Fiecare jucător are propriul stil de joc, propriile idei și echipe pe care le preferă din diferite motive. Pentru că suntem atât de diferiți, este normal ca fiecare dintre noi să parieze diferit.

Se va calcula procentul de bilete câștigătoare, marja de câștig, se estimează și fezabilitatea metodelor de pariere pentru care s-a optat și de abia la final ne gândim și la cote.

Deci un răspuns clar nu avem în privința cotelor ideale, e imposibil să afirmăm că x cotă e cea ideală, totul e subiectiv.

ȘTIRI