Copiii din Fălticeni și-au arătat valoarea la Turneul Campionilor – Tenis 10 de la BrașovSport

Copiii din Fălticeni și-au arătat valoarea la Turneul Campionilor – Tenis 10 de la Brașov

       Accesări: 741

Federaţia Româna de Tenis (FRT) şi Lechner Tennis School au organizat Turneul Campionilor – Tenis 10, cu participarea copiilor cu performanțe deosebite în turneele organizate în anul precedent.

Competiția s-a defășurat în zilele de 30 și 31 ianuarie, la Brașov.

Secția de tenis ACS “Nada Florilor” din Fălticeni a participat cu 22 de sportivi, la șase categorii. Performanțele micilor tenismeni fălticeneni au fost pe măsura talentului lor. Palmaresul clubului s-a îmbogățit cu 11 medalii!

Categoria „Roşu Starter”: locul 1 – Alexandru Nistor; locul 3 – Patrik Iordăchioaia.

Categoria „Roşu Challenger”: locul 3 – Elena Tanase.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Categoria „Portocaliu Starter”: locul 1 – Alexie Maftei, locul 2 – David Radion.

Categoria „Portocaliu Challenger”: finala s-a disputat între doi fălticenen; locul 1 – Christian Samachişă, locul 2 – Emanuel Benea; locul 3 – Daniel Mitocaru (tot din Fălticeni).

Categoria „Verde Starter”: locul 3 – Dennis Filipciuc.

Categoria „Verde Challenger”: locul 1 – Matei Ursache, locul 3 – Luca Vasiliu.

A fost un turneu mult aşteptat de copiii de la ACS Nada Florilor pentru că am vrut să demonstrăm că locul I pe ţară la nivel de cluburi de tenis care se adresează copiilor cu vârsta mai mică de 10 ani, titlu obţinut anul trecut, nu a fost întâmplător.

Anul acesta am reeditat performanţa, cu toate că de patru luni nu ne-am antrenat pe terenul de zgură. Copii noştri au demonstrat că se pot adapta rapid şi au reuşit să câştige 11 din cele 18 medalii puse în joc. S-a cunoscut buna pregătire pe care o facem la antrenamente şi, de ce nu, valoarea sportivilor noştri.

Vreau să mulţumesc în primul rând copiilor pentru felul în care şi-au apărat şansele, părinţilor care ne sunt mereu alături, domnului primar Cătălin Coman care ne-a asigurat condiţii foarte bune de pregătire şi nu în ultimul rând sponsorilor noştri Andreea şi Andy Stan – Romfour şi Grigore Florea – Raitar”, a declarat la finalul turneului instructorul Marcel Dascălu. 

ȘTIRI