Continuă acțiunile nocturne pe linie de siguranță rutieră. Dosar penal pentru un conducător auto fălticeneanLocal

Continuă acțiunile nocturne pe linie de siguranță rutieră. Dosar penal pentru un conducător auto fălticenean

       Accesări: 1823

Sfidează legea și pun în pericol siguranța rutieră. Șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice sunt permanent în vizorul polițiștilor fălticeneni. Agenții acționează atât pe timp de zi, dar mai ales pe timp de noapte, unii participanți la trafic fiind identificați înainte ca o tragedie sau un accident să producă efecte ireversibile.

Zeci de dosare penale au fost întocmite în primele șapte luni, de polițiștii Biroului Rutier Fălticeni, doar pe linia condusului sub influența băuturilor alcoolice.

Ultimul caz de acest gen este cel de pe 12 august.

Aproape de miezul nopții, agenții de la rutieră, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza municipiului Fălticeni, au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 34 ani.

Este vorba de un localnic, identificat pe strada Botoșani.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

ȘTIRI