Constantin Bulaicon va primi un nou mandat de viceprimarExclusiv

Constantin Bulaicon va primi un nou mandat de viceprimar

       Accesări: 981

EXCLUSIV

Își va păstra funcția actuală pentru încă patru ani. Constantin Bulaicon va fi propus mâine pentru postul de viceprimar al municipiului Fălticeni, în cadrul ședinței de investire în funcția de primar pentru Cătălin Coman și de constituire a noului Consiliul Local. Chiar dacă în ultima vreme s-au vehiculat mai multe nume pentru cabinetul număr doi din primărie, social-democratul de 58 de ani își va continua activitatea la vârful primăriei .

Tandemul Coman – Bulaicon va rămâne la conducerea administrației locale pentru următorii patru ani, Bulaicon urmând să îți exercite funcția în primul mandat plin de viceprimar.

Edilul municipiului Fălticeni și vicepreședintele PSD Fălticeni s-a declarat mulțumit de activitatea colegului său Constantin Bulaicon pe care l-a descris ca un om activ și responsabil și că experiența în administrația locală îl recomandă pentru acest post.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pe de altă parte, Cătălin Coman ține să contrazică zvonurile care au vorbit despre numirea profesorului Alexandru Rădulescu pentru funcția de viceprimar.

La bursa zvonurilor s-au vehiculat alte două nume pentru același post, educatoarea Maria Dulgheriu și inginerul Gheorghe Arteni.

”Nimic mai fals. Nu s-a pus niciodată problema ca domnul Rădulescu să fie numit viceprimar. El rămâne în grupul consilierilor PSD aleși la scrutinul din această lună pe listele Consiliului Județean Suceava.”, explică social-democratul Cătălin Coman. ”Colegul nostru Alexandru Rădulescu ne-a fost de mare ajutor din postura de vicepreședinte al CJ Suceava. Mizăm în continuare pe sprijinul domniei sale în noul mandat.”

Constantin Bulaicon a fost numit viceprimar la începutul lunii decembrie 2014, după ruperea alianței USL.

El îl înlocuia la acea dată pe economistul Gheorghe Aldea, după ce relațiile cu primarul Cătălin Coman au început să se răcească pe fondul unor nemulțumiri și reproșuri.

În toamna aceluiași an Constantin Bulaicon trecea în rândurile organizației locale PSD, părăsind funcția de președinte al PPDD Fălticeni, partid cu care a candidat în iunie 2012 la alegerile locale pentru funcția de primar.

ȘTIRI