Coliziune între două autotrenuri între Oniceni și DrăgușeniRural

Coliziune între două autotrenuri între Oniceni și Drăgușeni

       Accesări: 3718

Actualizare: Circulația pe DN2 a fost reluată, în jurul orei 00.30, dirijată pe o jumătate de cale. La fața locului era așteptat un reprezentant al firmei de transport în vederea descărcării mărfii, după care va fi eliberată partea carosabilă și se va relua circulația în condiții normale.

Un accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 21.45, pe Drumul Național 2, între Oniceni și Drăgușeni.

Potrivit informațiilor de la fața locului, s-a produs o coliziune între două autotrenuri.

În urma impactului, un camion încărcat cu BCA a ajuns perpendicular pe carosabil blocând ambele sensuri de mers. Polițiștii caută un utilaj pentru tractarea acelui camion.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers, atât spre Fălticeni cât și spre Drăgușeni.

Evenimentul nu s-a produs pe fondul condițiilor meteo ci datorită pătrunderii pe contrasens al unui autotren, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. Unul dintre șoferi a încercat să evite un alt autovehicul, a intrat pe contrasens și a fost lovit în plin de celălalt autotren.

În accident au fost implicați doar cei doi conducători auto. Ambii sunt conștienți. Ei au primit îngrijiri medicale apoii au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Cei doi au fost verificați cu aparatul etilotest. Niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

La fața locului sunt prezenți pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță de la Stația de Ambulanță Fălticeni, echipaje de poliție.

Reprezentanții Poliției preconizează că traficul va fi îngreunat în următoarea oră.

Conducătorii auto care vin din Iași, respectiv cei care merg spre Iași, pot evita zona alegând ruta alternativă prin  Târgu Neamț.

Până se va finaliza îndepărtarea camionului care blochează DN2, circulația este deviată pe ruta de la intersecția cu Târgu Neamț spre Falticeni

ȘTIRI