Cofetăria Dulcinella se deschide în Fălticeni. Răsfăț zilnic cu produse de post, tradiționale și veganeLocal

Cofetăria Dulcinella se deschide în Fălticeni. Răsfăț zilnic cu produse de post, tradiționale și vegane

       Accesări: 10378


Delicii pentru gusturi rafinate. Iubitorii de dulciuri și delicatese sunt poftiți să facă cunoștință cu Dulcinella, cea mai nouă și cochetă cofetărie din Fălticeni. Deschiderea are loc miercuri, 31 martie, la ora 12.

Experiențele gustative vor fi fără egal, având în vedere ingredientele utilizate și pasiunea pentru gust bun a cofetarilor moldoveni.

Momentul va fi marcat de prezența vedetei Ion Palade, imaginea lanțului de cofetării Dulcinella, care va inaugura oficial noua cofetărie din centrul municipiului Fălticeni, aflată pe Bulevardul Revoluției, blocul 6, parter, lângă gangul dinspre Piață și Complexul medical Alma Clinic/Alevia.

Povestea de succes, începută acum 15 ani, la Chișinău, este adusă acum și în țara noastră.

Dulcinella își continuă colindul primăvăratic pe meleagurile României. Rețeaua de cofetării din Republica Moldova trece Prutul pentru a-i îndulci și pe fălticeneni cu prăjituri și delicatese de poveste.

Localnicii se pot îndulci cu produse îndrăgite din cofetăria și patiseria românească. Veți putea alege torturi, prăjituri, plăcinte și alte bunătăți din universul cofetăriei europene.

Cofetăria promovează și oferă produse realizate în propriul atelier al gusturilor delicioase.

Dulcinella este mai mult decât o cofetărie. Este un concept modern care integrează un spațiu de servire foarte primitor, un magazin și un atelier de patiserie și cofetărie artizanală.

Aici puteți servi produse de post, tradiționale, dar și vegane.

Începând cu ultima zi din luna martie, de la miezul zilei, fălticenenii pot savura torturi, prăjituri, plăcinte și biscuiți cum doar Dulcinella știe să facă.

Rețeaua de cofetării este prezentă la Suceava, Bacău, Bârlad, Botoșani, Iași, Pașcani, Piatra Neamț, Târgu Neamț și Huși.

ȘTIRI