Clip motivațional realizat de cadrele didactice pentru promovarea sportului în rândul elevilor suceveniSport

Clip motivațional realizat de cadrele didactice pentru promovarea sportului în rândul elevilor suceveni

       Accesări: 618

O parte dintre profesorii de educație fizică și sport din județul Suceava s-au filmat făcând sport și transmițând mesaje incurajatoare pentru elevi, în această perioadă în care cursurile se desfășoară online.

Clipul, realizat la propunerea profesorului Iulian Darabă, inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Școlar Suceava, îndeamnă elevii să facă sport în orice situație.

Pentru că educația fizică și sportul fac parte din sistemul general de educație, iar exercițiul fizic, din punct de vedere științific, influențează evoluția omului, sănătatea și dezvoltarea sa, atât fizică cât și pe cea psihic-emoțională, profesorii de educație fizică consideră că la vremuri excepționale trebuie să fie alături de copii și de părinți, pentru a rămâne cu toții încrezători că totul va fi bine!

Mesajul transmis este un adevăr pe care îl știm cu toții, că sportul este sănătate fizică și psihică și toți avem nevoie de asta. Copii, părinți, profesori faceți sport, sportul este sănătate, ne-a declarat inspectorul școlar Iulian Darabă.

Clipul a fost postat pe internet și a strâns până acum peste 1300 de vizualizări.

ȘTIRI