Cinci tineri din Vadu Moldovei au fost amendați de Poliția Locală Fălticeni. Unul dintre ei avea un pumnal tip boxLocal

Cinci tineri din Vadu Moldovei au fost amendați de Poliția Locală Fălticeni. Unul dintre ei avea un pumnal tip box

       Accesări: 10427

Tineri, șmecheri și neliniștiți. Cinci indivizi din Comuna Vadu Moldovei au făcut cunoștință cu rigorile legii, după ce aceștia au săvârșit acțiuni contrare ordinii și liniștii publice, și au încercat să se sustragă de la plata consumației realizate într-un local din Fălticeni. Indivizii, cu vârstă între 17 și 21 de ani, au dat să plece, însă angajata barului le-a solicitat să plătească.

Pe fondul refuzului, discuțiile s-au aprins. Aflați sub influența băuturilor alcoolice, tinerii voiau să o șteargă de la fața locului.

În zonă se aflau doi agenți ai Poliției Locale care vâzând ce se întâmplă s-au dus să aplaneze scandalul.

Prezența oamenilor legii i-a descurajat de doi dintre tineri, frați, care au fugit spre centru. Unul dintre agenți a fugit după aceștia, iar în zona Autogării Severin au fost prinși, în acțiune fiind implicată și patrula mobilă din cadrul Poliției Locale.

Fapta s-a petrecut joi după-amiază, în zona aleii pietonale („faleza”).

Cei cinci tineri au fost aduși la sediul unității, trei dintre aceștia refuzând să se legitimeze.

Polițiștii locali au procedat la controlul corporal preventiv al contravenienților. La unul dintre cei care au fugit, au găsit un pumnal tip box.

Tinerii vor plăti pentru fapta lor câte 1.500 de lei de fiecare, valoarea amenzilor date de oamenii legii. Aceștia au achitat și nota de plată, de doar 100 de lei.

ȘTIRI