Caz tragic în comuna Boroaia. Doi bărbați ar fi fost agresați de un tânăr din Bogdănești. Unul dintre ei este mortRural

Caz tragic în comuna Boroaia. Doi bărbați ar fi fost agresați de un tânăr din Bogdănești. Unul dintre ei este mort

       Accesări: 3010

Tragedie petrecută la sfârșit de săptămână. Doi bărbați, în vârstă de 46 și 52 de ani, ar fi fost agresați sâmbătă trecută de un tânăr din comuna Bogdănești , în urma unui conflict care s-a încheiat cum nu se poate mai rău. Bărbatul de 46 ani și-a pierdut viața, fiind găsit într-un șant, iar celălalt s-a ales cu leziuni.

Tânărul de 21 de ani ar fi aplicat celor doi mai multe lovituri cu un obiect contondent.

Cazul șocant s-a întâmplat în comuna Boroaia.

Polițiștii l-au identificat pe tânăr, acesta fiind reținut și încarcerat pentru fapte grave de agresiune pentru 24 de ore.

Oamenii legii s-au deplasat în satul Bărăști, în urma unui apel 112, în care au fost sesizați că un bărbat este căzut într-un șanț.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Polițiștii SPR Vadu Moldovei s-a deplasat urgent la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată un bărbat ce nu prezenta semne vitale.

În zonă se afla un alt bărbat care prezenta leziuni.

Din verificări s-a constatat că pe 16 martie 2024, în jurul orei 19:00, un tânăr de 21 de ani și cumnatul său, s-au deplasat cu atelajele hipo la un bar de pe raza localitatăţii Bărăşti, comuna Boroaia, unde au consumat băuturi alcoolice, având un conflict cu alți doi bărbați, localnici, de 46 și 52 de ani.

În urma conflictului, tânărul de 21 de ani, din comuna Bogdănești, ar fi aplicat mai multe lovituri, cu un obiect contondent, bărbaților de 46 și 52 de ani, în urma cărora a survenit decesul bărbatului de 46 de ani și vătămarea corporală a celui de 52 de ani.

Tânărul de 21 de ani din Bogdănești a fost depistat pe raza unei localități învecinate de către echipajele de poliție deplasate în zonă.

Oamenii legii l-au reţinut pentru 24 de ore, tânărul fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Cercetările în cauză sunt continuate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Tânărul din comuna Bogdănești va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tentativă de omor.

ȘTIRI