Voie bună la sărbătoarea comunei Drăgușeni. Spectacole superbe marca Plăieșii și Ansamblul „Ciprian Porumbescu”Rural

Voie bună la sărbătoarea comunei Drăgușeni. Spectacole superbe marca Plăieșii și Ansamblul „Ciprian Porumbescu”

       Accesări: 734

Zi de neuitat pentru iubitorii de folclor. Ziua Comunei Drăgușeni s-a desfășurat într-o atmosferă de sărbătoare, cu joc, voie bună și cântec. În ciuda vremii ploioase, la manifestarea din parcul central au fost prezenți numeroși localnici, dar și oaspeți. Alături de aceștia au fost și câțiva invitați de marcă.

Punctele de atracție au fost spectacolele susținute de Ansamblul Profesionist „Ciprian Porumbescu” și Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii”.

Programul evenimentului organizat duminică, 31 iulie, a fost deschis de elevii Școlii Gimnaziale „Luca Gavril” care au prezentat momente artistice și muzicale răsplătite cu aplauze de public.

Primarul Vasile Cepoi i-a premiat, mai apoi, pe elevii cu rezultate deosebite la Evaluarea Națională și la Bacalaureat, care au primit și câteva daruri din partea unui sponsor generos.

Familiștii care au ajuns la fericitul eveniment al „Nunții de aur” nu au fost uitați de autoritățile locale. Patru cupluri, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au primit gânduri alese, diplome de recunoștință, flori și masa festivă.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Sărbătoarea comunei Drăgușeni și-a continuat programul cu un spectacol al Ansamblului „Ciprian Porumbescu”. Soliștii și dansatorii au încântat publicul cu recitaluri și coregrafii deosebite care au evidențiat talentul cu care sunt înzestrați.

Printre cei invitați să cânte în cadrul reprezentației a fost și tânărul interpret Gabriel Tetreag din Cornu Luncii.

Solistul de muzică ușoara Raoul și interpreta Laura Lungu au continuat programul muzical, aceștia fiind urmați de Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii”.

Moldovenii au oferit un spectacol deosebit și cu toate că ploaia s-a întețit, publicul a rămas pe loc și i-a urmărit până la final. Ca în zi de sărbătoare, oamenii s-au prins în hore.

Plăieșii au încălzit inimile cu folclor autentic, spectacolul lor încheindu-se cu piesa „La mulți ani” dedicată tuturor celor prezenți.

Ziua Comunei Drăgușeni s-a încheiat așa cum a început și așa cum se intitulează evenimentul „Cântec, joc și voie bună”. Edilul localității a mulțumit artiștilor, publicului și tuturor celor implicați în organizarea manifestării.

ȘTIRI