Canotorii juniori de la CSS Nicu Gane Fălticeni au obţinut patru medalii la Campionatul NaţionalSport

Canotorii juniori de la CSS Nicu Gane Fălticeni au obţinut patru medalii la Campionatul Naţional

       Accesări: 713

Secţia de canotaj a Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni s-a clasat pe locul 6 în clasamentul general (din 19 cluburi participante), la finalul Campionatului Naţional de Canotaj pentru juniori, care s-a desfăşurat săptămâna trecută la Iaşi.

Tinerii canotori au îmbogăţit palmaresul clubului cu alte trei titluri naţionale şi o medalie de argint.

După cum v-am informat deja, prima medalie a fost obținută de echipajul format din Cantoriu Irina Iuliana și Gușă Șhara  Ștefania, care s-a clasat pe primul loc proba de dublu vâsle fete – junioare III.

Pe primul loc s-a clasat şi Aparaschivei Ilie Lucian, în finala probei la simplu juniori – categorie ușoară.

Ultimele două medalii au fost obţinute vineri. Tașcă Alexandru Sebastian a devenit campion naţional după ce s-a impus în finala probei de simplu juniori II.

Codrin Benta

Echipajul format din Aparachivei Ilie Lucian și Nițan Alexandru s-a clasat pe locul doi în finala probei de dublu vâsle juniori I.

Cinci dintre canotorii pregătiţi de antrenorul Vasile Avrămia au rămas la Iaşi, pentru a participa la Cupa României, competiţie cu rol de selecţie pentru lotul naţional. Este vorba despre Niţan Alexandru, Aparaschivei Ilie Lucian, Anisiei Andreea Natalia, Ciurariu Alexandra şi Vasilache Andreea.

Foto – Arhivă

ȘTIRI