Accesări: 2839

Ghinion cumplit într-o zi de marți. Un bărbat și-a pierdut viața în timp ce muncea într-o pădure din comuna Slatina. El tăia un arbore, iar necazul a făcut că acesta să cadă peste el.

Incidentul s-a petrecut marți dimineață și a fost anunțat de un localnic.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr.7 Mălini au fost sesizați prin 112 că un bărbat este mort în pădure, aceștia fiind solicitați să efectueze cercetări.

Victima, în vârstă de 42 de ani, este din comuna Slatina. El era angajat al unei societăți din localitate care are ca activitate tăierea lemnului.

În jurul orei 9 dimineața, bărbatul executa lucrări de doborâre copaci în zona Catonului Blidireasa, când a fost lovit de arborele pe care îl tăiase.

Polițiștii au spus că în urma verificărilor s-a constat că societatea făcea lucrări legale de exploatare a lemnului în zona amintită.

Un echipaj al Ambulanței Fălticeni s-a deplasat la fața locului. Pentru bărbatul din comuna Slatina nu s-a mai putut face nimic. Leziunile au fost incompatibile cu viața.

Ambulanțierii au constat decesul persoanei de 42 de ani.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

ȘTIRI