Au fost publicate rezultatele admiterii la SMSJ Fălticeni. Un gălățean este primul admisLocal

Au fost publicate rezultatele admiterii la SMSJ Fălticeni. Un gălățean este primul admis

       Accesări: 11440

În această seară au fost publicate rezultatele admiterii la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni, sesiunea ianuarie 2020.

Astăzi, 19 ianuarie, cei 735 de candidați care au promovat etapele eliminatorii au susținut proba scrisă, decisivă pentru admitere.

Testul grilă de verificare a cunoştinţelor a cuprins 90 de itemi, din care 60 la limba română şi 30 la limba străină (engleză sau franceză).

Lista candidaților admiși este deschisă de un tânăr din Galați, care a obținut 85 de puncte la proba scrisă. Al doilea punctaj a fost obținut de o tânără din județul Suceava și un tânăr din Brăila (84 de puncte).

Ultimul candidat admis, de pe lista locurilor pentru români, a obținut 67 de puncte. De remarcat că acest punctaj a fost obținut de 26 de candidați, departajarea fiind făcută în funcție de mediile obținute la Bacalureat și media generală a anilor de liceu.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Au fost admişi 156 de bărbaţi, din care 3 bărbați pe locurile etniei rrome și 2 pe locurile altor minorităţi şi 14 femei.

Candidaţii declaraţi „admis” se vor prezenta la sediul şcolii în data de 02 februarie a.c. pană la orele 14.00, cursurile urmând să înceapă pe data de 03 februarie 2020.

ȘTIRI