Accesări: 2168

Din nou emoții pentru elevi și părinți. Au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională. Absolvenții de gimnaziu au susținut cele două probe ale Evaluării Naționale pe 22 și 24 mai, la limba și literatura română, respectiv la matematică.

Rezultatele au fost afișate pe portalul evaluare.edu.ro.

Rezultatele obținute de absolvenții de gimnaziu din Fălticeni, pot fi vizualizate aici. 300 de elevi de la patru școli și două colegii din municipiu au susținut Evaluarea Națională.

Trei elevi din județul Suceava au încheiat examenul cu media 10. Unul dintre aceștia este un elev al Colegiului Național „Nicu Gane” din Fălticeni.

Rezultate Evaluare Națională – Școala Gimnazială „Alexandru I. Cuza”

Alma Clinic

Rezultate Evaluare Națională – Școala Gimnazială „Ion Irimescu”

Rezultate Evaluare Națională – Școala Gimnazială „Ioan Ciurea”

Rezultate Evaluare Națională – Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”

Rezultate Evaluare Națională – Colegiul Național „Nicu Gane”

Rezultate Evaluare Națională – Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”

Surse din mediul educațional susțin că lucrările elevilor din Fălticeni au fost corectate în județul Botoșani.

Elevii nemulţumiţi de note pot depune contestaţie, pe 29 iunie, între orele 16 şi 19, dar şi pe 30 iunie, în intervalul 8 – 12.

Pentru elevii care nu pot ajunge la unităţile de învăţământ, există posibilitatea depunerii contestaţiei online.

Candidaţii care depun/transmit contestaţiile prin mijloace electronice completează, semnează şi depun/transmit tot prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Pentru candidaţii minori, documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale la Evaluarea Naţională vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.

Absolvenţii învățământului gimnazial care, în contextul măsurilor stabilite privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, au fost în izolare/carantină sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu pot finaliza/participa la probele de examen pot susţine aceste probe în etapa specială, programată în perioada 5 – 12 iulie, precedată de etapa de înscriere (28 iunie – 2 iulie). Dacă aceștia au participat la una sau mai multe probe de examen, dar nu au putut finaliza examenul, li se recunosc probele desfășurate în perioada 22-25 iunie 2021.

Descarcă modelul cererii de contestație aici

ȘTIRI