Atleții de la CSS Nicu Gane s-au întors cu opt medalii de la “Cupa Micul Atlet”Sport

Atleții de la CSS Nicu Gane s-au întors cu opt medalii de la “Cupa Micul Atlet”

       Accesări: 560

La sfârșitul acestei săptămâni, 6-7 martie 2021, echipa secției de atletism CSS Nicu Gane Fălticeni a luat parte la “Cupa Micul Atlet”, organizată de Direcția de Județeană de Sport și Tineret Bacău.

Competiția, organizată în sală, s-a bucurat de o prezență importantă atât la nivel regional cât și național, spre surprinderea organizatorilor, semn că atleților le lipsesc în această perioadă întrecerile oficiale.

Sportivii pregătiți de profesorul antrenor Alin Findanis au obținut opt clasări pe podium, în cele două zile de concurs:

“Concursul de la Bacău a constituit un prilej de evaluare a  muncii fiecăruia. Am văzut la sportivii noștri o atitudine pozitivă, bucuria de a alerga ]ntr-o competiie cu numeroși concurenți. Greșeli inerente, satisfacția reușitei când se urca[ pe podium, lacrimi de începător cu aptitudini și năzuințe! Și uite cum pandemia transformă un concurs zonal în unul național. Au fost concurenți din Buzău, Neamț, Bistrița, Dej, Focșani, București, Iași ,Suceava, și nu cred că i-am epuizat pe toți. Cele două zile de concurs au adus pentru, Colegiul Național Nicu Gane, 8 medalii la categoriile C1, C2, C3. Bravo copii, felicitări părinți, mulțumim Primăriei Fălticeni pentru condițiile de antrenament și sprijin, mulțumim Clubului Copiilor!”, a declarat antrenorul Alin Findanis.

Rezultatele secției de atletism CSS Nicu Gane Fălticeni:

Iacob Iustin – locul 3 la 800m, și locul 3 la1500m

Călușeriu Bianca – locul 2 la 800m

Oanea Ștefania – locul 3 la 800m

Vamanu Roxana – locul 2 la 800m, și locul 1 la 1500m

Acasandrei Alesia – loc 4 la 200m, și locul 3 la 600m

Răutu Ioana – locul 2 la 600m

Crâșmariu Luca – locul 4 la 800m, și locul 4 la 1500m

Crâșmariu Marian – locul 4 la 600m

Irina Diana și Sahlean Alexandru au avut evoluții bune, Diana fiind la prima ei competiție, iar Alex venind dupa o lungă perioadă de repaus .

În această primăvară sunt programate două competiții naționale, importante și pentru atleții din Fălticeni: 26-27 martie –  Finala în sală pentru categoriile Copii 1 și 2, la București, iar pe aprilie, la Botoșani, Finala la cros pentru copii și juniori.

ȘTIRI