Accident stupid în comuna Mălini. S-a izbit cu mașina în timp ce ieșea din curte. Unul dintre șoferi era băutRural

Accident stupid în comuna Mălini. S-a izbit cu mașina în timp ce ieșea din curte. Unul dintre șoferi era băut

       Accesări: 8920

Atenția la volan este foarte importantă. Unele accidente ar putea fi evitate fără probleme, dacă șoferii nu ar fi distrași de la principala lor îndatorire. În comuna Mălini s-a produs un eveniment rutier, în timp ce un conducător auto manevra autoturismul cu spatele.

Vehiculul ieșea din curtea unui imobil, după care s-a izbit de un autoturism condus regulamentar, pe drumul cu prioritate, de un alt localnic.

Incidentul s-a produs zilele trecute, la orele serii, agenții SPR Mălini fiind sesizați prin intermediul 112, despre incidentul soldat cu pagube materiale.

Oamenii legii au fost informați și despre faptul că unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul unuia dintre ei și de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt localnic.

Polițiștii nu au precizat cine anume dintre cei doi localnici era sub influența băuturilor alcoolice.

Cert este că ambii au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Agenții SPR Mălini au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”.

ȘTIRI