Accident în lanț pe raza satului Roșiori. Două autotrenuri și trei autoturisme s-au ciocnit. Trafic blocat pe ambele sensuriRural

Accident în lanț pe raza satului Roșiori. Două autotrenuri și trei autoturisme s-au ciocnit. Trafic blocat pe ambele sensuri

       Accesări: 5381

Seria evenimentelor rutiere continuă în zona Fălticeni. Un accident în lanț s-a produs azi-dimineață pe raza satului Roșiori, în comuna Forăști. Cinci autovehicule s-au ciocnit, două dintre aceste fiind autotrenuri din Turcia, iar trei sunt autoturisme Volkswagen Golf, Dacia Logan și Audi A6.

Este vorba de mașini înmatriculate în județele Neamț, Iași și Suceava.

Nu s-au înregistrat victime.

Accidentul s-a produs în apropiere la intersecția drumurilor DN 2 cu DC 12 E, șoseaua care duce spre Mănăstirea Sfântul Mina.

Traficul auto este întrerupt pe ambele sensuri.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Sunt scurgeri de ulei pe carosabil, echipaje de la SDN (Secția Drumuri și Poduri) intervin pentru îndepărtarea lubrifianților de pe asfalt.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.30.

Se estimează reluarea circulației în 45 – 50 de minute.

Echipaje ale Poliției Rutiere și Rurale se află la fața locului. Nefiind înregistrate persoane rănite sau încarcerate, pompierii și echipajele Ambulanței nu au fost solicitate să intervină.

În același loc, acum câteva luni în urmă, a avut loc accidentul în care și-a pierdut viața profesoara Paraschiva Lungu, survenit în urma coliziunii cu autospeciala Ambulanței Fălticeni.

ȘTIRI